> 

Agila Belgium

Welkom

Agila nv ontwerpt reeds 50 jaar machines voor de rubber- en kunststofindustrie. Machines voor het aanmaken van alle soorten rubbermengsels. Compressiepersen, balensnijmachines en speciale machines op aanvraag.

Agila nv levert zijn machines wereldwijd. 90 % van de omzet wordt gehaald uit de export naar Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en Finland.

Agila nv

Agila reviseert machines voor de rubberindustrie.
De revisie en herstelling is niet enkel beperkt tot Agila machines. Wij reviseren en herstellen alle merken mengwalsen, persen en snijmachines.
Wij kunnen desgewenst uw bestaande machine volledig ombouwen naar andere aandrijving en hydraulische walsverstelling.
Herstellen van reductiekasten behoort ook tot onze mogelijkheden. Herstellen van versleten bronzen lagers kunnen wij zonder meer uitvoeren alsook leveren van nieuwe smeersystemen voor uw walswerk.
Walsrollen voor mengwalsen en kalanders.
Agila maakt periferische walsrollen uit staal. Wij bouwen walsrollen tot maat dia. 300 x 700 mm. Deze walsrollen zijn verkrijgbaar in verschillende ruwheden, al dan niet voorzien met hardchroom laag. Grotere walsrollen tot dia. 750 x 2500 mm zijn verkrijgbaar uit verschillende soorten gietijzer. Bij Agila kunt u ook terecht voor aankoop van enkel noodstop baren, hydraulische walsverplaatsingen, reductoren, elektrische kasten (sturingen voor machines), enz.
Indien gewenst maakt Agila machines op maat van de klant.
Deze machines kunnen voor alle andere industrieën aangewend worden.
Agila heeft in de loop der jaren machines gebouwd voor de brandstofcellen industrie, onder andere persen en kalanders, ook toestellen voor membraan technologie in samenwerking met verschillende universiteiten.
Matrijzen voor rubber onderdelen en kunststofproducten behoren tot onze knowhow.
Bij Agila kunt u altijd terecht om eventueel occasie machines te vinden.
Doordat Agila met de meeste Europese rubber bedrijven veelvuldig contact heeft is Agila goed geplaatst om u een tweedehands machine aan te bieden.
Tweedehands machines kunnen door Agila volledig naar wens omgebouwd worden en terug volgens de EN1417 geüpdatet worden.